ALMASI MBAYA

DEVYNIŲ MĖNESIŲ PROGRAMA

Devynių Mėnesių Atletinio Tobulumo Programa:

Įdėmiai sukurtas tam, kad aspirantus pavertų patvirtintais atletais, šis devynių mėnesių programa yra aukščiausias parengimas tiems, kurie siekia sėkmingai pradėti profesionalią sporto karjerą. Taikant holistinį požiūrį, mes užtikriname išsamų mokymą, apimantį kiekvieną esminį atletinės veiklos aspektą, siekiant optimizuoti dalyvių integraciją į gerai žinomus klubus.

Su 28 000 eurų investicija dalyviai gauna išsamią programą, apimančią:

Visišką panirsimą: Intensyvus devynių mėnesių mokymas, vadovaujamas pripažintų ekspertų, leidžiantis gyventi ir kvėpuoti sportą profesionaliu lygiu.

Priderinta gyvenamąją aplinką: Atidžiai parinktas devynių mėnesių apgyvendinimas, skatinantis poilsį ir koncentraciją, būtiną optimaliam pasirengimui.

Intelektinis ir profesinis praturtėjimas: Kalbų ir profesinis mokymas, būtinas lengvam judėjimui globalizuotame sporto pasaulyje.

Veiklos mityba: Penki subalansuoti valgiai kasdien, sukurti atitikti atleto mitybos poreikius ruošiantis.

Supaprastinta logistika: Sklandus ir patikimas transportas tarp mokymo vietos, aikščių ir apgyvendinimo.

Mąstymas ir analizė: Atidžiai paruošta treniruočių ir žaidimo vaizdo įrašų kompilacija, būtina pažangos vizualizavimui ir technikų tobulinimui.

Kelias į profesionalumą: Tiksliniai bandymai profesionaliuose klubuose, siūlantys auksinę galimybę parodyti talentą ir gauti sutartį.

Aukščiausios kokybės įranga: Pilnas treniruočių įrangos ir sportbačių komplektas, užtikrinantis, kad kiekvienas atletas turėtų geriausias įrankis, skirtas išskirtiniam našumui.

Siūlome daugiau nei programą: maršrutą į profesionalaus sporto elitą, transformacinę patirtį, skatinančią kiekvieną atletą viršyti savo ribas ir realizuoti savo aukščiausiąjį potencialą. Ši investicija žymi neeilinės didybės kelionės pradžią tiems, kurie pasirengę visapusiškai įsitraukti į sportinio tobulumo siekį.